Разработка на уеб сайт

Превърнете Вашия сайт в машина за продажби

Един бързо-зареждащ уеб сайт с модерен дизайн, подходящи снимки, цветове и текстове гарантира добро потребителско преживяване, което води до повече продажби.

Искате модерен сайт?

Ще го създадем за по-малко от месец

Вашият сайт не просто прадставлява бизнеса Ви 24 часа в денонощието, а един от най-добрите начини да покажете на  потенциалните си клиенти, че Вие сте най-подходящият избор.

Запитване

Искате да стартирате бизнес? 

Имате бизнес, но сайтът Ви не съответства на модерните стандарти?

Идея

Ние ще развием вашата първоначална идея като проучим Ваши конкуренти  и наблягайки на силните страни на бизнеса Ви.

Оферта

Ще получите няколко различни оферти представени ви заедно с идеята зад тях, така че да можете да вземете информирано решение.

Договор

След като сме определили пътя на Вашият нов сайт ще изготвим договор за да сте сигурни в цената и срока за изработка.

Лично отношение

Преди да започнем работа с нов клиент ние държим да се запознаем с неговият бизнес модел - силните и слабите страни на бизнеса му, нуждите и проблемите, на които иска да намерим решение.

Коректност

Нашият най-голям актив са доволните ни клиенти. По тази причина много държим на коректните отношения, както от наша така и от Ваша страна.

Гъвкави решения

Ако разполагате с ограничени средства ще се съобразим с бюджета, с който разполагате предлагайки Ви алтернативни решения.

Възвръщане на инвестицията

Средното време за възвръщате на инвестираните средсва е между 2 - 10 седмици, привличайки Ви повече и по-стойностни клиенти.

Нашата визия

Вярваме в упорита работа и всеотдайност

Ние знаем, че единственият начин да печелим ние е да помагаме на клиентите си да постигат резултатите, които искат. Затова не се стремим към еднократни ангажименти, а към това да развием дългосрочно партньорство с Вас.

Нашата визия е: “Работим върху Вашия бизнес като върху наш собствен”. Готови сме да научим всичко за продуктите или услугите Ви, да разберем как работи бизнес модела Ви и какво търсят клиентите, за да изведем бранда напред.

Първа стъпка

Среща

Определяме какво цели да постигне сайта , които ще изработим за Вас. Кой са силните и слабите страни на бизнеса Ви. Как най-добре да насочим потенцилните Ви клиенти към желаната от Вас посока.

Втора стъпка

Разработка

Проучваме тендеции и добри практики в сферата. Представяме карта на бъдещият Ви сайт, както и работен дизайн. След одобрение от Ваша страна, започваме изграждането на новия  уеб сайт.

Трета стъпка

Представяне

Представяме ви работеща версия на Вашия сайт. Тук могат да се направят дребни корекции от първоначалния дизайн, които сте си избрали. След като сте доволни от визуални аспект на сайта си, нище ще извършим всички технически оптимизации.

Мини

Студио/Ресторант

smartmockups_ks7f1nze-removebg-preview

400 - 700лв

-задължителни функционалности

- 1-4 страници

-анимирани ефекти

-лесно обаждане/чат

-паралакс ефекти

- галерия

Asset-1-1.png
Asset-1-1.png

Бизнес

Соло-професии/Фирмени сайтове

smartmockups_ks7f34dy-removebg-preview

700 - 1200лв

-задължителни функционалности

-всичко от пакет "Мини"

- 4-14 страници

-динамични отзиви (Google/Facebook)

-Страница с Общи условия

- Бисквитки и GDPR /Pop ups

Asset-1-1.png
Asset-1-1.png

Про

Онлайн магазини/По-сложни фирмени

smartmockups_ks7f3l5n-removebg-preview

1200 - 3000лв

-задължителни функционалности

- 1-15 страници

-Всичко от пакети "Мини" и "Бизнес"

-Количка/Чекаут/Профил

-Магазин + филтри

- Мега меню

Asset-1-1.png
Asset-1-1.png

Уебсайтове

Модерен дизайн

Създадени и оптимизирани за най-доброто потребителско преживяване

Задължителни функционалности

Присъстват във всеки наш проект

Модерен дизай

Уеб дизайна е една от най-бързоразвиващите се сфери в днешно време. Бъдете в крак с тендециите с помоща на нашия екип.

Мобилна версия

Проучвания показват, че между 50% - 80% от трафика към сайта Ви ще бъде от мобилно устройство.

Система за сигурност

Защитава сайта Ви от недоброжелатели или ботове, които искат да се възползват от Вашата информация или да подронят авторитета Ви.

Адаптиран клиентски профил

Специално адаптиран профил, които ви позволява да наблюдавате статистики, отговаряте на коментари и да променяте текст по сайта, без да рискувате да "счупите" нещо.

Кеширащ модул

Позволява устройствата на потребителите да зареждат данните на вашия сайт по-бързо.

Базова SEO оптимизация

С времето тази оптимизация ще позволи на вашият сайт да се класира на по-предни позиции в резултатите на Google.

Оптимизация на изображенията

Неоптимизирани изображения( голям обем ) значително забавят зареждането на страниците на вашия сайт.

Контактна форма

Тя е нужен инструмент за обратна връзка с посетителите ви, чрез нея те могат да отправят своите отзиви и запитвания.

Имате въпроси

Имаме отговорите

Най-често има първоначална вноска, в момента на сключването на договора, и доплащане на сумата, преди предаване на проекта.

Зависи от обема на самия проект и съдейтвието от Ваша страна с предоставяне на информация(текстове, снимки, лога, цени, контакти). В повечето случаи се справяме до 30 дена след подписване на договора.

Blue Ocean подписва договор със всеки свой клиент. По този начин ние гарантираме сигурност и коректност както за нашите клиенти, така и за нас самите.

Разбира се! Както всяко едно нещо в днешно време, и сайтовете трябва да бъдат поддържани и актуализирани спрямо всички нови тенденции, които се появяват в интернет пространството.

Използваме най-популярната CMS платформа в света WordPress с нея създаваме сайтове в зависимост от конкретните нужди на всеки клиент. За всеки проект преминаваме през фазите планиране, архитектура, дизайн, качване на съдържание, тестване. Предлагаме спомагащи услуги и поддръжка.

Можем да Ви съдействаме с хостинга на вашият сайт и неговото менежиране, Вие получавате достъп до cPanel. Колкото до домейн, нашият съвет е Вие да си закупите домейн отделно, причината е, че всеки един домейн се регистрира на физически или юридическо лице -желателно е това да сте Вие. Можем да Ви помогнем с избирането на подходящо име и окончание (.com/.bg/.eu и тн.) 

 Да. Единственото от което ще имате нужда е от компютър или мобилно устройство, независимо от местоположението ви. Като допълнение ще създадем още един профил, които ще бъде с ограничени правомощия, по този начин може да правите дребни промени, като смяна на работно време или промоция, без да рискувате да промените дизайна или техническата настройка на сайта си.

Това не е проблем! Партньорите, с които работим са доказали се професионалисти с дългогодишен опит, а записвайки се услугите им през нашата агенция, получавата преференциални условия и предимството да получат насоки директно от нас.

Webp.net-resizeimage__5_-removebg-preview

Стремим се да правим клиентите ни щастливи

Нека бъдем щастливи заедно!

Shopping Basket
Call Now Button